Πωλήθηκε το 25% Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 1,2 δισ. ευρώ

Ο Τζιμ Ράτκλιφ αγόρασε το 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει πλέον στον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Τζιμ Ράτκλιφ.

Ο μεγιστάνας αγόρασε το 25% των μετόχων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο ο ίδιος θα ξοδέψει επιπλέον 300 εκατ. ευρώ για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Τον τελευταίο χρόνο είχαν γίνει συζητήσεις που ήθελαν τον Βρετανό επιχειρηματία να εξαγοράζει το πλειοψηφικό πακέτο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο ίδιος περιορίστηκε σε μέρος των μετοχών, με την έγκριση από την Premier League να αναμένεται να δοθεί μέσα σε διάστημα 6-8 εβδομάδων.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ο Τζιμ Ράτκλιφ θα έχει υπό τον έλεγχό του το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι τους προηγούμενους μήνες, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Κατάρ, ωστόσο δεν επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στην οικογένεια Γκλέιζερ και τον Σεΐχη Γιασίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θανί.

Με πληροφορίες από sport-fm

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ