Εισβολή στην Ουκρανία: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε τη συνεργασία της με την Aeroflot

Ukraine crisis: Man Utd terminate Aeroflot deal Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε τη συμφωνία της με έναν από τους χορηγούς της, τη ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot, στον απόηχο της εισβολής στην Ουκρανία

Η εν λόγω εταιρεία είναι ο επίσημος αερομεταφορέας της ομάδας από το 2013 και η συνεργασια τους προβλεπόταν να συνεχιστεί έως το 2023, μετά την τελευταία ανανέωση. 

«Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες των φιλάθλων μας σε όλο τον κόσμο και εκφράζουμε τη συμπόνοια μας σε εκείνους που έχουν πληγεί», ανέφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τον τερματισμό της συνεργασίας της με την Aeroflot, μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία. 

Χθες, Πέμπτη, ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε το πακέτο κυρώσεων που επιβάλει το Λονδίνο σε βάρος της Ρωσίας, για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μεταξύ άλλων, απαγορεύθηκε στην Aeroflot να κάνει πτήσεις στη Βρετανία. 

Μια απόφαση που έφερε ρωσικά αντίποινα σήμερα, καθώς απαγορεύθηκε σε όλες τις βρετανικές αεροπορικές εταιρείες να προσγειώνονται στα αεροδρόμια της Ρωσίας και να περνούν από τον εναέριο χώρο της.

Πάντως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρησιμοποίησε την Aeroflot ούτε για το ταξίδι στη Μαδρίτη, για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ατλέτικο στο πλαίσιο του Champions League, σύμφωνα με το BBC. 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM