Ποδόσφαιρο με κούκλες του σεξ για θεατές: Η FC Seoul απολογήθηκε μετά το ματς

Ποδόσφαιρο με κούκλες του σεξ για θεατές: Η FC Seoul απολογήθηκε μετά το ματς Facebook Twitter
0

Καθώς μεγάλοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι επιστρέφουν στις προπονήσεις, το βέβαιο είναι πως οι αστέρες της «στρογγυλής θεάς» θα κληθούν να παίξουν σε άδεια γήπεδα τα πρώτα ματς.

Και μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στη Νότια Κορέα, δύσκολα κάποια άλλη ομάδα θα ακολουθήσει το παράδειγμα της FC Seoul, που  έδωσε το πρώτο ματς για την K League, τοποθετώντας κούκλες του σεξ στα καθίσματα του γηπέδου.

Παρά την κατακραυγή, η FC Seoul επιμένει πως ήταν απλώς πανάκριβα μανεκέν και όχι κούκλες του σεξ αλλά όλοι μιλούν για απλό επικοινωνιακό ελιγμό, αφού τελικά η διοίκηση παραδέχθηκε ότι «τα μανεκέν που δεν ήταν κούκλες του σεξ» προήλθαν από εταιρία που κατασκευάζει αξεσουάρ και παιχνίδια του σεξ. 

Ποδόσφαιρο με κούκλες του σεξ για θεατές: Η FC Seoul απολογήθηκε μετά το ματς Facebook Twitter

Μάλιστα κάποιες από αυτές τις κούκλες «κρατούσαν» και διαφημιστικές πινακίδες πορνογραφικών ιστοσελίδων, την ώρα που στη Νότια Κορέα η πορνογραφία απαγορεύεται βάσει νόμου. 

Λίγο πριν το ματς, η εταιρεία Dalcom πρότεινε στην ομάδα να γεμίσει κάποια από τα άδεια καθίσματα και ο σύλλογος συμφώνησε. Συνολικά 30 μανεκέν, 25 γυναικεία και 5 ανδρικά, τοποθετήθηκαν σε άδειες θέσεις. Ωστόσο πολύ γρήγορα ορισμένοι από τους τηλεθεατές παρατήρησαν ότι οι κούκλες έμοιαζαν ύποπτα πολύ με κούκλες του σεξ, και η ομάδα αναγκάστηκε να απολογηθεί με ανάρτησή της στο Facebook και στο Instagram. 

Ο Lee Ji-hoon, στέλεχος της ομάδας, παραδέχτηκε πως όταν συμφωνούσαν με την Dalcom δεν είχαν διερευνήσει ακριβώς την φύση της εταιρείας και το πεδίο της δραστηριότητά της. Όπως είπε στο BBC, τους διαβεβαίωσαν πως ήταν απλά μενεκέν αλλά και ο Lee αναγνώρισε ότι οι κούκλες ήταν πολύ ρεαλιστικές. Ωστόσο επέμεινε πως δεν φαντάστηκε ότι ήταν παιχνίδια του σεξ. 

Ποδόσφαιρο με κούκλες του σεξ για θεατές: Η FC Seoul απολογήθηκε μετά το ματς Facebook Twitter
Ποδόσφαιρο με κούκλες του σεξ για θεατές: Η FC Seoul απολογήθηκε μετά το ματς Facebook Twitter

Η FC Seoul είναι μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της K League. Το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε κανονικά το Φεβρουάριο, αλλά η έναρξη της λίγκας μετατέθηκε για τις 8 Μαΐου εξαιτίας της πανδημίας κορωνοϊού. 

Η αναμέτρηση απέναντι στους Suwon Bluewings μεταδόθηκε live μέσω διαδικτύου. Πριν το πρώτο ματς, η K League απαγόρευσε ρητά το «υπερβολικό φτύσιμο και φύσημα της μύτης», συνιστώντας στους παίκτες να αποφεύγουν τις μεταξύ τους κουβέντες και συνεννοήσεις σε μικρή απόσταση, στο μέτρο του δυνατού. 

Η γερμανική Bundesliga ξεκίνησε εκ νέου μέσα στο Σαββατοκύριακο, επίσης χωρίς θεατές όπως και στη Ν. Κορέα, ενώ στη Βρετανία η Premier League είναι προγραμματισμένο να συνεχιστεί στις 12 Ιουνίου, αν και πολλοί περιμένουν νέα μετάθεση από τις αρχές. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM