ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου κατέκτησαν την 6η θέση στον τελικό ελεύθερου ντουέτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα.

Την Τρίτη η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου συγκέντρωσαν την 6η καλύτερη βαθμολογία με 232.8188 βαθμούς, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο την πρόκριση στον τελικό. Σήμερα κατέλαβαν την 6η θέση με 236.7834 βαθμούς αλλά και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου. Στο σύστημα διεξαγωγής για την ολυμπιακή πρόκριση σημειώνεται πως ρόλο παίζει και το ομαδικό, που ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου.

Η ελληνική συμμετοχή ξεπέρασε το Ισραήλ στην συνολική κατάταξη για την Ολυμπιακή πρόκριση και ανέβηκε στην έκτη θέση. Υπενθυμίζεται πως σε αυτή την κατάταξη δεν υπολογίζεται η Κίνα καθώς είχε εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τους Πανασιατικούς Αγώνες. Εφόσον η Ισπανία, η Ιταλία και ο Καναδάς πάρουν την πρόκριση από το ομαδικό, η Ελλάδα μαζί με τη Μεγάλη Βρετανία και την Ολλανδία θα πάρουν τα τρία εισιτήρια για το Παρίσι στο ντουέτο.

 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ