Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης Facebook Twitter
Πηγή: Voria.gr
0

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρώην παράγοντας και πρόεδρος του μπασκετικού Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης σε ηλικία 69 ετών.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο παλιός πρόεδρος του Άρη αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά κατέληξε «προδομένος» από την καρδιά του.

Η ζωή του

Ο Θεόφιλος Μητρούδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1953 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στην Αθήνα, στην ΑΣΟΕΕ, από το 1970 έως το 1974. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε καταρχήν στη Β. Ελλάδα, και κυρίως με τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων της BMW, της Renault και της Skoda, αλλά και με την αγορά και εξυγίανση της βιομηχανίας ταπήτων «Πέρσικα».

Το 2000 μετακόμισε στην Αθήνα και δημιούργησε μια εταιρία leasing και χρονομισθώσεων αυτοκινήτων. Η τελευταία του δραστηριότητα ήταν η μελέτη και κατασκευή σπιτιών για τους Ρομά σε ένα πρόγραμμα με δάνειο εγκεκριμένο από το ελληνικό κράτος. Επίσης, κατασκεύασε ένα συγκρότημα 46 κατοικιών στη Σκοτίνα Πιερίας.

Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητά του, ανήκε στην ομάδα παραγόντων του Άρη που έπαιξαν ρόλο στη δημιουργία της αυτοκρατορίας στη δεκαετία του ’80, με κυριότερο επίτευγμά του τη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ακολούθησε η ανάληψη ηγετικών καθηκόντων στην ομάδα μπάσκετ όπου συνδέθηκε άμεσα με τη φυγή του Νίκου Γκάλη από τον σύλλογο για να έρθει η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου του συλλόγου, το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1993.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM