Πέθανε ο 4χρονος γιος του ποδοσφαιριστή Νάλντο Περέιρα

Πέθανε ο 4χρονος γιος του ποδοσφαιριστή Νάλντο Περέιρα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πέθανε ο 4χρονος γιος, Ντέιβι, του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Νάλντο Περέιρα.

Ο γιος του ποδοσφαιριστή είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στις 7 Σεπτεμβρίου. Για περίπου 40 ημέρες νοσηλευόταν σε εντατική νοσοκομείου της Τουρκίας. Το τροχαίο είχε προκληθεί έπειτα από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων και μιας μοτοσικλέτας, με τον μικρό να βρίσκεται στο αμάξι του πεθερού του Νάλντο Περέιρα.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο, ο 4χρονος Ντέιβι έπαθε δύο φορές ανακοπή αλλά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Η ομάδα του ποδοσφαιριστή Νάλντο Περέιρα, η Αντάλιασπορ επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του 4χρονου αγοριού μέσω ανάρτησης στα social media. «Δεν θα σε ξεχάσουμε Ντέιβι! Με βαθιά θλίψη μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο γιος του ποδοσφαιριστή μας Νάλντο Περέιρα, Ντέιβι, που είχε ένα ατύχημα τον περασμένο μήνα. Είθε ο Θεός να ελεήσει τον μικρό Ντείβι. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον ποδοσφαιριστή μας Νάλντο και την οικογένειά του, τους αγαπημένους του, τους συγγενείς του και την κοινότητά μας».

Με πληροφορίες από trtspor

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ