Απεργία την Πρωτομαγιά

Πέθανε η Μαρία Πετρή, η Ελληνοκύπρια πιο πιστή οπαδός της Άρσεναλ - Το «αντίο» των Κανονιέρηδων

Μαρία Πετρή Facebook Twitter
0

Πέθανε η Ελληνοκύπρια Μαρία Πετρή, μια αφοσιωμένη, πιστή, αγνή φίλαθλος της Άρσεναλ την οποία ακολουθούσε από το 1950, σε όλα ματς ανδρών, ακαδημιών και γυναικείας ομάδας. 

«Μια πραγματική θρύλος της ομάδας. Η απόλυτη οπαδός. RIP Μαρία Πετρή» έγραψε η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ στο λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετώντας την 83χρονη συνταξιούχο δασκάλα με μια σειρά φωτογραφιών, παλιών και νέων, στις κερκίδες των κανονιέρηδων. 

Η ομάδα την τίμησε φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους και προβάλλοντας τη μορφή της στη γιγαντοθόνη στο Camping World Stadium του Ορλάντο όπου βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της. 

«Η Μαρία άρχισε να ακολουθεί την Άρσεναλ το 1950, σε ηλικία 12 χρόνων και παρέμεινε πιστή οπαδός για το υπόλοιπο της ζωής της. Ήταν τακτική στα ματς των ανδρών, των τμημάτων υποδομής και, όταν δημιουργήθηκε το τμήμα των γυναικών, το 1987, τις έβαλε στην καρδιά της και έγινε συνώνυμο της ομάδας με έδρα το Μπόρχαμ Γουντ» γράφει το ειδικό αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της ομάδας


«Θα στενοχωρηθώ να πεθάνω γιατί δε θα μπορώ να βλέπω την Άρσεναλ πια» συνήθιζε να λέει η ίδια. Στενοχωρημένοι και οι φίλαθλοι της Άρσεναλ που δε θα τη βλέπουν πια στο Έμιρεϊτς να εμψυχώνει παίκτες και κερκίδα με το χαμόγελο και τα συνθήματά της. Πολλοί φίλοι της βρετανικής ομάδας την αποχαιρέτησαν στα social media, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη απώλεια για την ομάδα της καρδιάς τους. 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ