ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πέθανε 55χρονος μαραθωνοδρόμος

Πέθανε 55χρονος μαραθωνοδρόμος Facebook Twitter
0

Την τελευταία του πνοή άφησε 55χρονος μαραθωνοδρόμος κατά την διάρκεια του 30ου Κλασσικού Μαραθωνίου. Ο δρομέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού προκειμένου να τον επαναφέρουν στη ζωή αλλά τελικά κατέληξε, πιθανότατα από ανακοπή.

Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη βαθιά του λύπη καθώς ένας δρομέας των 10 χιλιομέτρων, πολύ μετά τον τερματισμό στον αγώνα και ενώ είχε φύγει από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και τελικά απεβίωσε μετά τη διακόμισή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Όπως αναφέρει η Ημερησία, ο άτυχος δρομέας τερμάτισε στον αγώνα στις 10.07 π.μ. Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο το κέντρο επιχειρήσεων Μαραθωνίου από τους ραδιοερασιτέχνες συνεργάτες μας, όσο και το ΕΚΑΒ, στις 10.48 π.μ. Το περιστατικό έτυχε άμεσης φροντίδας από το γιατρό της διοργάνωσης και από κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στον «Ευαγγελισμό».

Ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε ακόμη ότι δύο Κενυάτισσες αθλήτριες, οι Γιάντα και Κιμέτο μετά τον αγώνα υποβλήθηκαν σε ανάνηψη.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ