Παραμένει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Για να αποφύγει τη δικαστική διαμάχη

Παραμένει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Για να αποφύγει τη δικαστική διαμάχη Facebook Twitter
Τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών για την παραμονή του ή όχι στη Μπαρτσελόνα έδωσε ο Μέσι - Getty
0

Τέλος στις φήμες των τελευταίων ημερών έδωσε ο Λιονέλ Μέσι, παραδεχόμενος πως παραμένει στην Μπαρτσελόνα όχι ακριβώς επειδή το θέλει, αλλά επειδή είναι «αδύνατο» για κάποια άλλη ομάδα να πληρώσει την ιλιγγιώδη ρήτρα για την αποδέσμευσή του.

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των «Μπλαουγκράνα» απέστειλε φαξ την περασμένη Τρίτη στην ομάδα του, αιτούμενος να κάνει χρήση του όρου τού συμβολαίου του που του επέτρεπε να φύγει χωρίς καταβολή χρημάτων.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ομάδα του, υπήρχε ρήτρα για την αποχώρησή του η οποία ανέρχεται στα 700 εκατ. ευρώ.


«Νόμιζα και ήμουν σίγουρος πως ήμουν ελεύθερος να φύγω. Ο πρόεδρος πάντα έλεγε πως στο τέλος της κάθε σεζόν μπορούσα να αποφασίσω αν θα παρέμενα ή όχι» αναφέρει ο 33χρονος Αργεντίνος σε συνέντευξή του στο Goal.

«Τώρα, θα παραμείνω στην ομάδα διότι ο πρόεδρος μου είπε πως ο μόνος τρόπος να φύγω είναι να πληρωθεί η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων, κι αυτό είναι αδύνατον».

«Δεν ήμουν χαρούμενος και ήθελα να φύγω. Δεν μου επιτρέπεται αυτό με κανέναν τρόπο, οπότε παραμένω στην ομάδα ώστε να μην εμπλακώ σε δικαστική διαμάχη. Η διοίκηση υπό τον Μπαρτομέου είναι καταστροφή» είπε ο ίδιος, προσθέτοντας πάντως πως σε καμία περίπτωση η πρόθεσή του δεν ήταν να κινηθεί δικαστικά.

«Υπήρχε κι άλλος τρόπος κι αυτός ήταν μέσω δικαστηρίων. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε δικαστήριο τη Μπάρτσα γιατί είναι το κλαμπ που αγαπώ, αυτό που μου έδωσε τα πάντα από τη στιγμή που ήρθα», παραδέχτηκε.

Με πληροφορίες από BBC/Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM