ΠΑΟΚ - Ξάνθη: «Τιμωρία» με αφαίρεση 3-10 βαθμών προωθεί νέα διάταξη της κυβέρνησης

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: «Τιμωρία» με αφαίρεση 3-10 βαθμών προωθεί νέα διάταξη της κυβέρνησης Facebook Twitter
1

Με αφαίρεση 3 έως 10 βαθμών θα τιμωρούνται οι ομάδες σε περιπτώσεις όπως του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, με νέα διάταξη που αναμένεται να περάσει η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, αλλάζουν τα δεδομένα άμεσα για περιπτώσεις όπως αυτή που γνωμοδότησε η ΕΕΑ, με νομοθετική ρύθμιση που θα περάσει εντός της ημέρας από τη Βουλή, στην οποία δεν θα προβλέπεται υποβιβασμός σε υποθέσεις όπως του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, από κυβερνητικές πηγές προκύπτει πως τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή θα προβλέπει πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών από τρεις ως δέκα βαθμούς. Η ίδια πηγή αναφέρει πως ητροπολογία αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή με τη μορφή του κατ' επείγοντος με εισηγητή τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η εν λόγω τροπολογία έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα ο οποίος ανέφερε νωρίτερα την Τρίτης για το συγκεκριμένο θέμα ότι «θα περιμένετε μέσα στη μέρα κατάθεση σχετικής διάταξης η οποία θα προβλέπει ότι θα υποβάλλονται τέτοιου είδους εξοντωτικές ποινές όπως ο υποβιβασμός σε θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η ΕΕΑ».

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ