Παναθηναϊκός: Ένα τριφύλλι στην καρδιά της Αθήνας για τον πρωταθλητή Ευρώπης

Παναθηναϊκός: Ένα τριφύλλι στην καρδιά της Αθήνας για τον πρωταθλητή Ευρώπης Facebook Twitter
Φωτ. / Instagram - athens_surreal
0

Ένα μεγάλο τριφύλλι στην καρδιά της Αθήνας, «φύτρωσε» στη νέα ανάρτηση  του athens_surreal στο Instagram, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση της Euroleague.

Το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία κατακτώντας το πολυπόθητο 7ο αστέρι στην ιστορία του, κάνοντας την ανατροπή και κατατροπώνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκόρ 95 - 80. Προς τιμήν της μεγάλης αυτής κατάκτησης, η athens_surreal αφιέρωσε μία σειρά από φωτογραφίες δημιουργημένες με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης στην ομάδα, απεικονίζοντας σε κάποιες ένα μεγάλο τριφύλλι στο κέντρο της πόλης και σε άλλες μία Αθήνα στα «πράσινα».

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες πράγματι διακρίνεται στο κέντρο της Αθήνας ένα πράσινο μεγάλο τριφύλλι μέσα στον αστικό ιστό, ενώ σε άλλες η πόλη το βράδυ να είναι «ντυμένη» με πράσινα φώτα και τριφύλλια που φωσφορίζουν. Η δημιουργός των φωτογραφιών είναι η αρχιτέκτονας Τίνα Μαρινάκη, η οποία φτιάχνει και αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες εικόνες με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM