Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση- Τι αποφασίστηκε

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση- Την άλλη εβδομάδα η απόφαση Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση για την τιμωρία του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 22 Οκτωβρίου, το οποίο διεκόπη. 

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πλέον έχουν δικαίωμα να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας στις 12:00.

Η απόφαση θα βγει από την επόμενη εβδομάδα. Σημειώνεται, ότι παρόλο που υπήρξε τιμωρία «κεκλεισμένων των θυρών» στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων.

Ο Ολυμπιακός ζητά να «πέσει» η ποινή του μηδενισμού και της αφαίρεσης ενός βαθμού η οποία του επιβλήθηκε από το αρμόδιο όργανο της Super League. 

Δεν θεωρούν ότι υπάρχει υπαιτιότητα ως προς την διακοπή του αγώνα και ζητούν να εξαφανιστεί η τιμωρία τους, ενώ παρουσίασαν και έγγραφο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλεύτηκε ο Χουάνκαρ το βράδυ του αγώνα, σύμφωνα με το οποίο ο Ισπανός αμυντικός όχι μόνο παρουσίασε διαφορετικά αποτελέσματα (θεαματικά βελτιωμένα σε διάστημα μιας ώρας) στις ειδικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ αναφέρεται πως ο αθλητής κινούνταν ελεύθερα χωρίς τη βοήθεια κάποιου.

Οι ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (6/11) να καταθέσουν τα υπομνήματά τους και η απόφαση αναμένεται να προκύψει ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα, χωρίς όμως αυτό να είναι δεδομένο.


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ