Ολυμπιακός: «Άδικη και προκλητική» η τιμωρία για τη διακοπή του ντέρμπι

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Καταθέτουν έφεση για την τιμωρία τους οι γηπεδούχοι Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση, για να αντιστρέψει την αρχική απόφαση για το ντέρμπι «αιωνίων» της 8ης αγωνιστικής στη Super League.

Η «καμπάνα» ήταν βαριά για τον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή, λόγω κροτίδας που δέχθηκε ο Χουάνκαρ, στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. 

H ΠΑΕ Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να εξαντλήσει όλες τι πιθανότητες για να ανατρέψουν την πρωτοβάθμια απόφαση και γι’ αυτό τον λόγο καταθέτουν άμεσα έφεση στην ΕΠΟ.

«Ο Ολυμπιακός θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς κανένα αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο πραγματικό γεγονός που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την αλλοίωση  του Πρωταθλήματος. Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων» καταλήγει. 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε με -1 βαθμό την ομάδα του Πειραιά και κατοχύρωσε στον Παναθηναϊκό τον αγώνα με 3-0. Επίσης, η ομάδα του Πειραιά τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 38.000 ευρώ.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το χρονικό της διακοπής του ντέρμπι

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού ορισμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν για ζέσταμα, ώστε να γίνουν αλλαγές. Τότε μία κροτίδα φέρεται να πέτυχε παίκτη του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα η ομάδα να αποσυρθεί στα αποδυτήρια.

Η κροτίδα τραυμάτισε τον Χουάνκαρ, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού γηπέδου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στα αποδυτήρια όπως και ο διαιτητής με την ομάδα του.

Τότε υπήρξε προσωρινή διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού ώσπου να ληφθεί απόφαση για τη συνέχεια ή όχι του ντέρμπι.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ