Παναθηναϊκός: Έφεση κατά της απόρριψης της παρέμβασής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Κάνει έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασής του για τη διακοπή του ντέρμπι Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Παναθηναϊκός θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης απόρριψης της κύριας παρέμβασής του στην εκδίκαση για όσα έγιναν στο ντέρμπι της με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στη χθεσινή ανακοίνωση της ποινής που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, γνωστοποίησε επίσης ότι απέρριψε την κύρια παρέμβαση του Παναθηναϊκού.

Αυτό σημαίνει πως απ’ την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην εκδίκαση δεν θα μπορούσε να παρίσταται κι ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο, θα ασκήσει  έφεση επί της απόρριψης της παρέμβασής τους, ώστε να παραστούν οι νομικοί του στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό στην Εφέσεων, αλλά ακόμη και στο CAS αν το όλο θέμα φτάσει ως το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM