Παναθηναϊκός: Έφεση κατά της απόρριψης της παρέμβασής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Κάνει έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασής του για τη διακοπή του ντέρμπι Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Παναθηναϊκός θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης απόρριψης της κύριας παρέμβασής του στην εκδίκαση για όσα έγιναν στο ντέρμπι της με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στη χθεσινή ανακοίνωση της ποινής που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, γνωστοποίησε επίσης ότι απέρριψε την κύρια παρέμβαση του Παναθηναϊκού.

Αυτό σημαίνει πως απ’ την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην εκδίκαση δεν θα μπορούσε να παρίσταται κι ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο, θα ασκήσει  έφεση επί της απόρριψης της παρέμβασής τους, ώστε να παραστούν οι νομικοί του στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό στην Εφέσεων, αλλά ακόμη και στο CAS αν το όλο θέμα φτάσει ως το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM