Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Κελίφ κέρδισε και εξασφάλισε μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Κελίφ κέρδισε και εξασφάλισε μετάλλιο Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ
0

H Ιμάν Κελίφ από την Αλγερία, η πυγμάχος που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, κέρδισε τον αγώνα της απέναντι στη Λούκα Χαμόρι από την Ουγγαρία, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του μποξ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πράγμα που της εξασφαλίζει μετάλλιο.

Σε έναν αγώνα τριών γύρων, η Ιμάνι Κελίφ κέρδισε ομόφωνα την αντίπαλό της από την Ουγγαρία, με το στάδιο να είναι κατάμεστο και να γιουχάρει τη Λούκα Χαμόρι από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ρινγκ.

Σε έναν ιδιαίτερα φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο αθλητριών, η Χαμόρι έδωσε το χέρι της στην Κελίφ και την αγκάλιασε, λέγοντάς της μπράβο για την πρόκριση στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με την Telegraph, στην πρώτη της αντίδραση η Ιμάνι Κελίφ στράφηκε και ευχαρίστησε τον κόσμο του γηπέδου και στη συνέχεια, ξέσπασε σε κλάματα αφού απομακρύνθηκε από την ομάδα της.

Παρά το καλό κλίμα, η Χαμόρι, πριν από το ματς είχε δηλώσει πως δεν θεωρεί δίκαιο το ότι αγωνίζεται η Κελίφ.

Επόμενη αντίπαλος της Κελίφ η Ζανζάεμ Σουάναφενγκ. Οι δυο τους θα παλέψουν για το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο, ενώ οι δύο σημερινές ηττημένες θα παλέψουν για το χάλκινο.

Με πληροφορίες BBC

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Αθλητισμός / Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Η πρόκριση επί της Σαχτάρ και της Σαμσουνσπόρ που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη League Phase του Europa League δεν στάθηκαν αρκετά για να αντισταθμίσει το απογοητευτικό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM