Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Τρίτωσε το καλό» - Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα μετάλλια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Τρίτωσε το καλό» - Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα μετάλλια Facebook Twitter
Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής στους Ολυμπιακούς Αγώνες / EUROKINISSI
0

Για τα δύο επιπλέον μετάλλια που χάρισαν σήμερα στη χώρα οι Έλληνες αθλητές της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, έστειλε τα συγχαρητήριά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός μέσω αναρτήσεών του στα social media, συνεχάρη τους Μιλένα Κοντού, Ζωή Φίτσιου, Πέτρο Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου για τις επιτυχίες τους στο Παρίσι, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «τρίτωσε το καλό», ενώ παράλληλα τους ευχαριστεί.

«Ακόμα ένα μετάλλιο για την ελληνική κωπηλασία! Θερμά συγχαρητήρια στη Μιλένα Κοντού και τη Ζωή Φίτσιου για το χάλκινο μετάλλιο! Σας ευχαριστούμε», έγραψε πρώτα για τις δύο αθλήτριες, και έπειτα «Το ελληνικό δίδυμο της κωπηλασίας, στο βάθρο των Ολυμπιονικών. Συγχαρητήρια στον Πέτρο Γκαϊδατζή και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου!», για την κατάκτηση του δεύτερου.

Υπενθυμίζεται πως μαζί με αυτά τα δύο μετάλλια, η Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες έχει μέχρι στιγμής τέσσερα, μετά το ασημένιο μετάλλιο του Απόστολου Χρήστου στα 200 μέτρα ύπτιο και το χάλκινο του Θοδωρή Τσελίδη στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM