Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν τα κατάφερε ο Ντούσκος, τερμάτισε στην έκτη θεση

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν τα κατάφερε ο Ντούσκος, τερμάτισε στην έκτη θεση Facebook Twitter
Φωτ: ΑΠΕ
0

Στην 6η θέση τερμάτισε ο Στέφανος Ντούσκος στον τελικό του σκιφ, στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με επίδοση 7:02.05.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, αν και βρέθηκε στην 3η θέση στα 1.000 μέτρα, είδε τον Νεοζηλανδό Τόμας Μάκιντος να τον προσπερνά στα 1.500μ, αλλά από 4ος εν τέλει πέρασε 6ος και τελευταίος τη γραμμή του τερματισμού. 

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γερμανός Όλιβερ Τσάιντλερ (6:37.57), το ασημένιο ο Λευκορώσος Γιαουχένι Ζαλάτι (6:42.96) και το χάλκινο μετάλλιο ο Σάιμον Φαν Ντορπ (6:44.72).

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΟΕ ICE

Αθλητισμός / «Είναι λυπηρό»: Η πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής για την ICE στη χειμερινή Ολυμπιάδα

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παραδέχθηκε ότι το κλίμα πριν από τη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Μιλάνο και την Κορτίνα έχει βαρύνει από γεγονότα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό
THE LIFO TEAM