O Τζιοβάνι για τον θάνατο του ράπερ Mo Skillz

Η ανάρτηση του παλαίμαχου του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι για τον θάνατο του ράπερ Mo Skillz Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Τζιοβάνι, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, έκανε ανάρτηση για τον θάνατο του ράπερ Mo Skillz που πέθανε το βράδυ της Παρασκευής.

Ο ράπερ Mo Skillz ήταν φίλαθλος του Ολυμπιακού και είχε γράψει ένα τραγούδι για τον Τζιοβάνι. Ο ποδοσφαιριστής ανάρτησε φωτογραφία με τους δυο τους και έγραψε πως «Λυπάμαι βαθιά για τον θάνατο αυτού του μεγάλου φαν, Mo Skillz, που μού έγραψε ένα τραγούδι. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε.

Ο Mo Skillz είχε γίνει ευρύτερα γνωστός για το τραγούδι που είχε γράψει για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Όταν ο Βραζιλιάνος άσος το άκουσε ενθουσιάστηκε τόσο που ζήτησε να του το δώσουν για ήχο κλήσης στο κινητό του.

Η ανάρτηση του παλαίμαχου του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι για τον θάνατο του ράπερ Mo Skillz Facebook Twitter

O ράπερ Mo Skillz πέθανε σε ηλικία 38 ετών το βράδυ της Παρασκευής από ανακοπή καρδιάς.

Γεννημένος ως Δήμος Ρούσος, ο γνωστός ράπερ Mo Skillz τον τελευταίο καιρό είχε μετακομίσει με την οικογένειά του στην Κύπρο. Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με όνομα «Λένε», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πότε θέτε να το σκάσω εργαλεία μου;». Πλέον, τα σχόλια δίπλα από την ανάρτηση έχουν κατακλυστεί από συλλυπητήρια μηνύματα.

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ