Ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Εστορίλ - Θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο της καριέρας του

Ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Εστορίλ - Θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο της καριέρας του Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Στον τελικό του Εστορίλ θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από νίκη του επί του Βέλγου Νταβίντ Γκοφέν. 

Για έκτη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί σε έναν τελικό και θα διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιο της καριέρας του. Στο όπεν του Εστορίλ ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, Νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 1 στο ταμπλό, αντιμετώπισε τον 28χρονο Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν (νο 25) και, παρόλο που έχασε το πρώτο σετ με 6-3, στη συνέχεια πέτυχε την μεγάλη ανατροπή.

Στο δεύτερο σετ και μετά από διαδοχικά μπρέικ του ενός στον άλλο, ο Τσιτσιπάς νίκησε με 6-4. Και στο τρίτο σετ ο Έλληνας άσος πέτυχε το καθοριστικό μπρέικ στο 4-4 και πήρε τη νίκη με 6-4.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, στο Μαρόκο, η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη κέρδισε με ανατροπή τον πρώτο τίτλο της καριέρας της. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετώπισε στον τελικό του Ραμπάτ την Βρετανίδα Τζοάνα Κόντα. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM