Ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Εστορίλ - Θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο της καριέρας του

Ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Εστορίλ - Θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο της καριέρας του Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Στον τελικό του Εστορίλ θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από νίκη του επί του Βέλγου Νταβίντ Γκοφέν. 

Για έκτη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί σε έναν τελικό και θα διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιο της καριέρας του. Στο όπεν του Εστορίλ ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, Νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 1 στο ταμπλό, αντιμετώπισε τον 28χρονο Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν (νο 25) και, παρόλο που έχασε το πρώτο σετ με 6-3, στη συνέχεια πέτυχε την μεγάλη ανατροπή.

Στο δεύτερο σετ και μετά από διαδοχικά μπρέικ του ενός στον άλλο, ο Τσιτσιπάς νίκησε με 6-4. Και στο τρίτο σετ ο Έλληνας άσος πέτυχε το καθοριστικό μπρέικ στο 4-4 και πήρε τη νίκη με 6-4.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, στο Μαρόκο, η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη κέρδισε με ανατροπή τον πρώτο τίτλο της καριέρας της. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετώπισε στον τελικό του Ραμπάτ την Βρετανίδα Τζοάνα Κόντα. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM