Ο Τσιτσιπάς πέταξε το μπαλάκι προς τους γονείς του- Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους

Ο Τσιτσιπάς πέταξε το μπαλάκι προς τους γονείς του- Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους Facebook Twitter
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του ATP Finals, έπειτα από ήττα από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, σε ένα ματς κατά τη διάρκεια του οποίου έχασε την ψυχραιμία του. 

Στο τρίτο σετ της αναμέτρησής του με τον Ρώσο, ο Έλληνας τενίστας φάνηκε να χάνει τη συγκέντρωσή του. Οι γονείς του Τσιτσιπά φώναζαν στον 24χρονο οδηγίες και εκείνος πέταξε ένα μπαλάκι προς το σημείο όπου κάθονταν όλα τα μέλη της ομάδας του. 

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και φίλαθλοι που βρίσκονταν στις κερκίδες αποδοκίμασαν τον Τσιτσιπά για την κίνησή του. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και έχασε το πρώτο σετ, ο Ρούμπλεφ έκανε την ανατροπή και νίκησε με 6-3, 3-6, 2-6. Μετά το ματς, ο Τσιτσιπάς δήλωσε ότι ο Ρώσος επικράτησε «με τα λίγα εργαλεία που έχει» και τόνισε ότι νιώθει πως είναι καλύτερος. 

Λίγες ώρες αργότερα, έκανε μια λιτή ανάρτηση στο Instagram, απευθυνόμενος σε εκείνους που έχουν μίσος απέναντί του. «Αγαπητοί haters, έχω τόσα περισσότερα για εσάς για να εκνευριστείτε. Απλά να είστε υπομονετικοί», έγραψε. 

Πάντως, παρότι έμεινε εκτός των ημιτελικών του ATP Finals, ο Τσιτσιπάς αποχωρεί από το Τορίνο με μεγάλο χρηματικό έπαθλο, που ανέρχεται σε 699.122 ευρώ, για την παρουσία του στη διοργάνωση. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα είχε σχολιαστεί ξανά η συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα, όταν κατά τη διάρκεια τουρνουά της Βιέννης ξέσπασε- κατά τα φαινόμενα εναντίον του πατέρα του- φωνάζοντας έξαλλος «Είσαι μα@@@@ς, φύγε». 

Λίγες ημέρες αργότερα, ο πατέρας και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς, με ανάρτηση στα social media έκανε λόγο για κάποιους που προσπαθούν να «διαστρεβλώσουν την αλήθεια με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ» και είχε τονίσει «εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι». 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ