Ο Τόμας Τούχελ νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας

Ο Τόμας Τούχελ νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας Facebook Twitter
Τόμας Τούχελ/ Φωτ.: EPA
0

Ο Τόμας Τούχελ πρόκειται να γίνει ο νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την ηγεσία των τριών λιονταριών, σύμφωνα με τους Times.

Η Εθνική Αγγλίας βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή και η διαδικασία επισπεύστηκε, μετά την ήττα των τριών λιονταριών από την Εθνική μας ομάδα στο Γουέμπλεϊ.

Όπως αναφέρουν οι Times, ο Τόμας Τούχελ συμφώνησε να αναλάβει προπονητής της Αγγλίας και μάλιστα αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στην εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να κάτσει στον πάγκο απέναντι στο καθοριστικό παιχνίδι με την Εθνική μας στο ΟΑΚΑ.

Ο Τούχελ είναι, τελικά, εκείνος που διαδέχεται τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενώ υπηρεσιακός σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια του Nations League είναι ο Λι Κάρσλεϊ.
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM