Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Σακίλ Ο' Νιλ ξεκίνησε δίαιτα και άσκηση: «Θέλω να γίνω ο μαύρος Μαρκ Γουόλμπεργκ»

Ο Σακίλ Ο' Νιλ ξεκίνησε δίαιτα και άσκηση: «Θέλω να γίνω ο μαύρος Μαρκ Γουόλμπεργκ» Facebook Twitter
Φωτ.: @shaq/Instagram
0

Ο Σακίλ Ο'Νιλ έχασε 18 κιλά- και προσπαθεί να χάσει άλλα 10.

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ μίλησε στο Entertainment Tonight για τη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, λέγοντας ότι το βάρος «απλά έπεσε» όταν εφάρμοσε ορισμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής του.

«Μια φίλη μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: "Είσαι χοντρός" και μου έδωσε το όνομα αυτού του τύπου, ο οποίος μου έκανε κάποιες εξετάσεις αίματος», είπε. «Μου έλεγε: "Μπορείς να κάνεις αυτό, δεν μπορείς να κάνεις εκείνο, [να τρως] περισσότερα λαχανικά, ο σίδηρος σου είναι χαμηλός"».

Ο Σακίλ Ο' Νιλ ξεκίνησε δίαιτα και άσκηση: «Θέλω να γίνω ο μαύρος Μαρκ Γουόλμπεργκ» Facebook Twitter
Όταν έπαιζε στους Orlando Magic, το 1996. Φωτ.: ΕΡΑ/ Doug COLLIER

«Μόλις άρχισα να αλλάζω αυτά τα συγκεκριμένα πράγματα, το βάρος έπεσε», συνέχισε ο 50χρονος πρώην μπασκετμπολίστα. «Όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή διατροφή».

Επιπλέον αποκάλυψε ότι στο παρελθόν «δεν έτρωγε σαλάτες», αλλά τώρα παίρνει συμπληρώματα διατροφής, πίνει ροφήματα και αποφεύγει τα αναψυκτικά, ενώ πρόσθεσε πως σχεδιάζει επίσης να αφαιρέσει εντελώς το ψωμί από την καθημερινότητά του.

«Νομίζω ότι θα μπορούσα να αποκτήσω το look του Μάρκ Γουόλμπεργκ. Θέλω να γίνω γνωστός ως ο μαύρος Μαρκ Γουόλμπεργκ».

Ο Σακίλ Ο' Νιλ ξεκίνησε δίαιτα και άσκηση: «Θέλω να γίνω ο μαύρος Μαρκ Γουόλμπεργκ» Facebook Twitter
Σε αγώνα του ΝΒΑ μεταξύ Miami Heat και Atlanta Hawks, τον περασμένο Απρίλιο. Φωτ.: EPA/ERIK S. LESSER

Η συνέντευξη έρχεται δύο μήνες μετά την εμφάνιση του Ο'Νιλ στο Impaulsive, κατά τη διάρκεια της οποίας είπε ότι έπεσε από τα 180 κιλά στα 165, εξηγώντας πως ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ήταν το «κίνητρό» του για ένα διαφορετικό «σώμα συνταξιοδότησης».

Ο Σακίλ Ο'Νιλ, ο οποίος θέλει να «γίνει σύμβολο του σεξ», πρόσθεσε: «Δεν ήθελα η κοιλιά μου να είναι πλέον πάνω από τη ζώνη. Οπότε είπα: "Ας προχωρήσω και ας αδυνατίσω"».

Τον Σεπτέμβριο, είχε ενθουσιάσει τους φανς του στο Instagram με ένα βίντεο χωρίς μπλούζα που έχει γίνει πλέον viral και τραβήχτηκε στη διάρκεια προπόνησης.

«Βλέπω κοιλιακούς;», ρώτησε ένας χρήστης στα σχόλια, ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε: «Ο Σακ με εμφυτεύματα κοιλιακών».

Ο Σακίλ Ο'Νιλ έπαιξε στο παρελθόν για τις ομάδες Orlando Magic, Los Angeles Lakers, Miami Heat, Phoenix Suns, Cleveland Cavaliers και Boston Celtics από το 1992 έως το 2011.

Όταν μίλησε στο Men's Journal για την απώλεια βάρους του τον Νοέμβριο του 2021, αστειεύτηκε ότι είχε να δει τους κοιλιακούς του από την εποχή που ήταν επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

Δεδομένου ότι «είχε αρχίσει να δείχνει γέρος και δεν το ήθελε», πήγε στο γυμναστήριο και έκοψε τα μπισκότα και τα κέικ που έτρωγε αργά το βράδυ για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ