Ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες- Λόγω του προβλήματος στο γόνατο

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες- Λόγω του προβλήματος στο γόνατο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Ρότζερ Φέντερερ πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των κορυφαίων τενιστών που έχουν αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. 

Ο 39χρονος ανακοίνωσε μέσω των social media την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο Τόκιο, εξαιτίας υποτροπής του τραυματισμού του στο γόνατο. Ο Ελβετός κάτοχος 20 Γκραν Σλαμ υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στο γόνατο πέρυσι. 

«Κατά τη διάρκεια της σεζόν στο γρασίδι δυστυχώς υπήρξε μια υποτροπή με το γόνατο και αποδέχθηκα ότι πρέπει να αποσυρθώ από τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο», έγραψε ο Ρότζερ Φέντερερ στην ανάρτησή του, που τη συνόδευσε με μία φωτογραφία του στην οποία ήταν σημαιοφόρος της Ελβετίας σε προηγούμενους Ολυμπιακούς αγώνες. 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί υπήρξε τιμή και κορυφαία στιγμή της καριέρας μου κάθε φορά που έχω εκπροσωπήσει την Ελβετία», έγραψε ακόμη και συμπλήρωσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει αποκατάσταση, με την ελπίδα να επιστρέψει στη δράση αργότερα εντός του καλοκαιριού. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή τύχη σε όλη την ομάδα της Ελβετίας που θα αγωνιστεί στο Τόκιο. 

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει μετάσχει τέσσερις φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες. Tο 2008 στο Πεκίνο κέρδισε το χρυσό στο διπλό και στο Λονδίνο το 2012 το αργυρό στο μονό. 

Ήδη την απόφασή τους να μην μετάσχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο έχουν ανακοινώσει τόσο ο Ραφαέλ Ναδάλ όσο και η Σερένα Γουίλιαμς, μεταξύ άλλων τενιστών. Όσο για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τον θρίαμβό του στο Γουίμπλεντον δήλωσε ότι είναι στο «50-50» για το αν θα δώσει το παρών στη διοργάνωση.  

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Αθλητισμός / Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Η πρόκριση επί της Σαχτάρ και της Σαμσουνσπόρ που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη League Phase του Europa League δεν στάθηκαν αρκετά για να αντισταθμίσει το απογοητευτικό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM