ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ επιστρέφει, έπειτα από έναν χρόνο

Ο Ραφαέλ Ναδάλ επιστρέφει, έπειτα από έναν χρόνο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσε την επιστροφή του στους αγώνες, έπειτα από απουσία σχεδόν ενός χρόνου, εξαιτίας τραυματισμού. 

Με ένα βίντεο στα social media, ο Ραφαέλ Ναδάλ έκανε γνωστό ότι θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση με το τουρνουά του Μπρίσμπεϊν, το οποίο ξεκινά στις 31 Δεκεμβρίου. 

Ο 37χρονος Ισπανός έμεινε εκτός δράσης από τη στιγμή που τραυματίστηκε στον μηρό, στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, τον Ιανουάριο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Ιούνιο και εξαιτίας του τραυματισμού απουσίασε για πρώτη φορά έπειτα από 18 χρόνια από το Ρολάν Γκαρός, ένα τουρνουά που έχει κατακτήσει 14 φορές. 

«Έπειτα από έναν χρόνο εκτός του τουρ, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω. Νιώθω έτοιμος να ανακοινώσω ότι θα επιστρέψω στο Μπρίσμπεϊν», ανακοίνωσε ο κάτοχος 22 Γκραν Σλαμ. 

Το βίντεο που ανάρτησε ξεκινά με τη στιγμή του τραυματισμού του και συνεχίζει με δηλώσεις που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα, όσο ήταν εκτός δράσης. «Πιστεύω ότι δεν μου αξίζει να τελειώσω έτσι. Έχω δουλέψει σκληρά για να είναι το τέλος σε μια συνέντευξη Τύπου. Θα δουλέψω για να τελειώσω την καριέρα μου με τον σωστό τρόπο», είχε πει. 

Τον προηγούμενο μήνα ο επικεφαλής του Αυστραλιανού Όπεν, Κρεγκ Τίλι, ανακοίνωσε ότι ο Ραφαέλ Ναδάλ θα πάρει μέρος στο τουρνουά- που ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου- κάτι που δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής ο Ισπανός τενίστας. 

Στο παρελθόν ο Ραφαέλ Ναδάλ είχε πει πως το 2024 θα είναι «πιθανότατα» η τελευταία χρονιά της καριέρας του. Επίσης, είχε εκφράσει την επιθυμία να παίξει για άλλη μια φορά στο Ρολάν Γκαρός και να εκπροσωπήσει την Ισπανία στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, προτού αποχωρήσει από την ενεργό δράση. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ