Ο Πελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο- Θα υποβληθεί σε χημειοθεραπείες

Ο Πελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο- Θα υποβληθεί σε χημειοθεραπείες Facebook Twitter
0

Ο Πελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από νοσηλεία σχεδόν ενός μήνα. 

Το Albert Einstein Hospital, στο οποίο νοσηλευόταν, ανακοίνωσε πως η κατάστασή του είναι σταθερή και ότι πήρε το «πράσινο φως» για το εξιτήριο, αλλά «θα συνεχίσει με χημειοθεραπείες». 

Ο 80χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το παχύ έντερο στις 4 Σεπτεμβρίου και παρέμεινε στο νοσοκομείο έκτοτε, μπαινοβγαίνοντας στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Ο Πελέ εξέφρασε τη χαρά του για το εξιτήριο με μια ανάρτηση στο Instagram. «Όταν το μονοπάτι είναι δύσκολο, γιόρτασε κάθε βήμα του ταξιδιού. Επικεντρώσου στην ευτυχία σου. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να κάνω άλμα πλέον, αλλά τις τελευταίες ημέρες ρίχνω γροθιές στον αέρα περισσότερες φορές από ότι συνήθως», έγραψε ο Βραζιλιάνος, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα του νοσοκομείου, αλλά και τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει. 

Τις προηγούμενες ημέρες ο Πελέ έκανε αρκετές αναρτήσεις, με βίντεο και φωτογραφίες από το νοσοκομείο, καταγράφοντας την πορεία για την ανάρρωσή του. 

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ