Ο Πελέ διαψεύδει τον γιο του: «Είμαι καλά»

Ο Πελέ διαψεύδει τον γιο του: «Είμαι καλά» Facebook Twitter
Ο Πελέ διαβεβαίωσε ότι είναι καλά (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Πελέ διέψευσε τα περί κατάθλιψης και απομόνωσής του, που δήλωσε ο γιος του και διαβεβαίωσε ότι θαυμαστές του είναι ότι καλά.


Ο γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου, Εντίνιο, πριν από λίγες ημέρες είπε ότι ο Πελέ εμφανίζει σημάδια κατάθλιψης, όπως και ότι είναι απρόθυμος να βγει από το σπίτι του, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας και κινητικότητας που αντιμετωπίζει.


«Είμαι καλά», διαβεβαίωσε ο Πελέ, που θα συμπληρώνει τα 80 χρόνια του τον Οκτώβριο. «Εξακολουθώ να αντιμετωπίζω τους σωματικούς περιορισμούς μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σκοπεύω να συνεχίσω. Έχω καλές και κακές ημέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό για τους ανθρώπους της ηλικίας μου. Δεν φοβάμαι, είμαι αποφασισμένος, σίγουρος για αυτό που κάνω», συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος, κατά πολλούς ο κορυφαίος στην ιστορία του ποδοσφαίρου.


Ο Πελέ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο και σε κάποιες πρόσφατες εμφανίσεις του ήταν σε αμαξίδιο. Ο γιος του δήλωσε ότι δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια. Όμως, φίλοι του Πελέ δήλωσαν ότι τον Ιανουάριο ήταν ο πιο «φορτωμένος» μήνας του εδώ και χρόνια, αφού περιλάμβανε φωτογραφήσεις, υποχρεώσεις με χορηγούς, αλλά και συνεργασία με τον σκηνοθέτη που ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για εκείνον.


«Δεν αποφεύγω την εκπλήρωση των υποχρεώσεων στο πάντα φορτωμένο πρόγραμμά μου», δήλωσε σχετικά ο Πελέ, σύμφωνα με τον Guardian.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ