Ο ΛΕΞ στο μικρόφωνο του τελικού του Copa del Rey ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Ο ΛΕΞ στο μικρόφωνο του τελικού του Copa del Rey ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης Facebook Twitter
Φωτ.: Δημήτρης Μουγκός
0

Ο ΛΕΞ θα συμμετάσχει στον σχολιασμό του φετινού τελικού του Copa del Rey ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα μεταδοθεί ζωντανά στο YouTube σήμερα, Σάββατο, 26 Απριλίου, από το κανάλι της Wide Media αλλά και το Athletiko.gr.

Ο τελικός, που διεξάγεται στη Σεβίλλη και θα κρίνει τον νικητή του κυπέλλου Ισπανίας για τη σεζόν 2024-2025, θα έχει στην περιγραφή τον Βασίλη Μπακόπουλο και στον σχολιασμό τον ΛΕΞ, σε μια συνεργασία-έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα.

Η κάλυψη θα περιλαμβάνει pre game και post game εκπομπές, ενώ το Action 24 και το Athletiko.gr έχουν προαναγγείλει επιπλέον εκπλήξεις τόσο στην Αθήνα όσο και στη Σεβίλλη, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Αθλητισμός / Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Η Τσεπνγκετίτς σημείωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαραθωνίου τον Οκτώβριο του 2024 στο Μαραθώνιο του Σικάγο, τερματίζοντας σε 2 ώρες, 9 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ σχεδόν κατά δύο λεπτά
LIFO NEWSROOM