ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του- «Από του χρόνου θα βλέπουμε την ομάδα μας παρέα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του- «Από του χρόνου θα βλέπουμε την ομάδα μας παρέα» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβαλε στο παιχνίδι τον Γιώργο Πρίντεζη, για την τελευταία του παρουσία ως παίκτης των ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ.

Ο Πρίντεζης γνώρισε την αποθέωση και μπροστά σε 12.000 κόσμου, λίγο πριν σηκώσει την κούπα του πρωταθλήματος, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του.

«Ευχαριστώ για τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Ήμασταν μαζί σε όλες τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε την ομάδα μας παρέα, όπως πριν 20 χρόνια! Σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια στην ομάδα μας» είπε συγκινημένος.

Αυτό ήταν το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του και συνολικά ο 9ος τίτλος του με τους «ερυθρόλευκους.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ