Μπάσκετ: Κατέρρευσε στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Γέλοβατς - Αγωνία για την υγεία του

Μπάσκετ: Αγωνία για τον Γέλοβατς - Λιποθύμησε στην προπόνηση της ΑΕΚ Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Κυριακή ο Στέφαν Γέλοβατς έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ΑΕΚ.

Ο 32χρονος πάουερ-φόργουορντ έπεσε κάτω αιφνίδια στην προπόνηση μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του και των μελών του τεχνικού τιμ. Στην ΑΕΚ υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Γέλοβατς και άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με την ελπίδα πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Στην ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων», πάντως τονίζεται πως ο Γέλοβατς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρεται:

«Ο πολλάκις άτυχος εφέτος Στέφαν Γέλοβατς διακομίσθηκε σήμερα εσπευσμένα στο Μetropolitan General, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος με την υγεία του.

H oικογένεια της «Βασίλισσας» βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια.

Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, τον κόσμο και όλους να σεβαστούν τις στιγμές και τον αθλητή μας.

Θα υπάρξει ενημέρωση για ο,τιδήποτε κριθεί αναγκαίο.

Περαστικά, Στέφαν».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM