Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο απέκλεισε την Ισπανία στα πέναλτι- Ιστορική πρόκριση στους «8»

Μαροκινοί πανηγυρίζουν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Το Μαρόκο έκανε την έκπληξη: απέκλεισε την Ισπανία στα πέναλτι (3-0) και πήρε μια ιστορική πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ 2022

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στην κανονική διάρκεια και την παράταση και έτσι το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο τερματοφύλακας του Μαρόκου, Γιανί Μπουνού απέκρουσε δύο πέναλτι των Ισπανών- των Σολέρ και Μπουσκέτς- ενώ ο Σαράμπια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Αντίθετα, οι Σαμπίρι, Ζιγιές και Χακίμι ευστόχησαν στα πέναλτι και έτσι χάρισαν την πρόκριση στο Μαρόκο με 3-0. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Μαρόκο προκρίνεται στη φάση των «8» σε Μουντιάλ και ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης Πορτογαλία- Ελβετία, που ξεκινά στις 21:00, από όπου θα προκύψει το τελευταίο «εισιτήριο» για τα προημιτελικά. 

Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης που έχουν ήδη βγει είναι Ολλανδία- Αργεντινή, Κροατία- Βραζιλία και Γαλλία- Αγγλία. 

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο απέκλεισε την Ισπανία στα πέναλτι- Πέρασε στους «8» Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM