Μουντιάλ 2022: Χάος έξω από το Al Bidda Park- Λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα του Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Χάος έξω από Al Bidda Park στη Ντόχα- Λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα με το Εκουαδόρ Facebook Twitter
0

Σκηνικό χάους επικράτησε έξω από τον χώρο των φιλάθλων στο Al Bidda Park στη Ντόχα σήμερα, μία ώρα πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα του Μουντιάλ στο Κατάρ, όπου η οικοδέσποινα χώρα έχασε με 2-0 από το Εκουαδόρ.

Οι διοργανωτές επέτρεψαν σε πάρα πολλούς οπαδούς να μπουν την περιοχή, ενώ η χωρητικότητα είναι 40.000 άτομα.

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον ο διπλάσιος αριθμός ανθρώπων προσπάθησαν να μπουν μέσα και για αρκετή ώρα πολλοί παρέμειναν σε ένα χώρο μεταξύ του κεντρικού πάρκου και της περιμετρικής εισόδου.

Η αστυνομία αντιλήφθηκε το πρόβλημα και αναγκάστηκε να διώξει τους οργισμένους οπαδούς από το χώρο.

«Ήταν επικίνδυνο», είπε στο Reuters ένας οπαδός που είχε μαζί του το 4χρονο παιδί του.

«Άφησαν πάρα πολλούς ανθρώπους να μπουν μέσα. Δεν καταφέραμε ποτέ να μπούμε στην κύρια περιοχή και είμαι χαρούμενος που έφυγα» είπε.

Η αστυνομία χρειάστηκε περίπου 45 λεπτά για να απομακρύνει τους επιπλέον οπαδούς από την περιοχή.

Οι διοργανωτές του τουρνουά, η Ανώτατη Επιτροπή Παράδοσης και Κληρονομιάς, δεν έχει απαντήσει σχετικά για το περιστατικό.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσαν στη συνέχεια τα άδεια καθίσματα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης Κατάρ- Εκουαδόρ καθώς οι εγχώριοι οπαδοί απογοητευμένοι από τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους από πολύ νωρίς, άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο.

Με πληροφορίες του Reuters/Guardian

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM