Μακ Γκρέγκορ: Κέρδισε 25,2 εκατομμύρια ευρώ παλεύοντας 40 δευτερόλεπτα σε 12 μήνες

Μακ Γκρέγκορ: Κέρδισε 25,2 εκατομμύρια ευρώ παλεύοντας 40 δευτερόλεπτα σε 12 μήνες Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Ο Ιρλανδός αθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών Κόνορ Μακ Γκρέγκορ έδωσε μόνο έναν αγώνα τους τελευταίους δώδεκα μήνες και αυτός ο αγώνας κράτησε μόνο 40 δευτερόλεπτα.

Όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να κερδίσει μία περιουσία αφού, αν και πάλεψε λιγότερο από ένα λεπτό, είδε τις αποταμιεύσεις του να αυξάνονται κατά 25,2 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Μακ Γκρέγκορ γνωστός με το ψευδώνυμο «The Notorious», πήρε αυτά τα χρήματα νικώντας μέσα σε μόλις σαράντα δευτερόλεπτα τον Ντόναλτν Τσερόνε. Αν χρέωνε με το λεπτό, θα λάμβανε 37,8 εκατομμύρια δολάρια για 60 δευτερόλεπτα. 

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As, ούτε οι πιο αναγνωρισμένοι παίκτες στον πλανήτη δεν τον πλησιάζουν, όπως Νεϊμάρ, Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τον πλησιάζουν, αφού κάποιες φορές καταφέρνουν να γίνουν πλουσιότεροι μόνο κατά 29, 21 και 17 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα, μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Ο 31χρονος είχε να αγωνιστεί από την ήττα του από τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ τον Οκτώβριο του 2018 και η επιστροφή του στο ρινγκ τον φετινό Ιανουάριο ήταν άκρως θεαματική

«Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», παραδέχτηκε ο ηττημένος Τσερόνε που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και αιμορραγώντας κάλεσε τον διαιτητή να τερματίσει τον αγώνα. Χτυπώντας αρχικά με τους ώμους του και μία δυνατή κλωτσιά στο κεφάλι και μια αριστερή μπουνιά, ο ΜακΓκρέγκορ κατάφερε να καθυποτάξει τον Αμερικανό.

«Είμαι υπερήφανος. Αισθάνομαι πραγματικά καλός, και βγήκα από εδώ άθικτος. Είμαι σε φόρμα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε για να επιστρέψουμε εκεί που ήμουν», δήλωνε ο παλαιστής.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο μαχητής απασχολούσε τον διεθνή Τύπο για τα μπλεξίματά του με τον νόμο. Τον Ιούλιο του 2018, είχε παραδεχθεί την ενοχή του για επίθεση με καρέκλες και σίδερα σε όχημα που μετέφερε = άλλους αθλητές διοργάνωσης στη Νέα Υόρκη. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση στο Δουβλίνο και τον Μάρτιο του 2019, συνελήφθη στη Φλόριντα αφού έσπασε το κινητό τηλέφωνο ενός άνδρα.

Τον Νοέμβριο του 2019, καταδικάστηκε και για μία άλλη επίθεση εναντίον άνδρα, σε μια παμπ του Δουβλίνου.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ