Απεργία την Πρωτομαγιά

Λιονέλ Μέσι: Επιστροφή στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Επιστροφή στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα Facebook Twitter
EPA - Φωτογραφία Αρχείου
0

Επιστροφή για τον Λιονέλ Μέσι στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή του πως θα παραμείνει στους Καταλανούς. 

Ο Λιονέλ Μέσι μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα για να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του, μία εβδομάδα μετά την έκφραση της επιθυμίας να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» και τρεις ημέρες μετά τη δήλωσή του πως θα παραμείνει στο σύλλογο της Καταλωνίας, επειδή δεν θέλει να πάει στα δικαστήρια με την «Μπάρτσα».


Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του Σαντ Ζοάν Ντεσπί στις 16:57 ώρα Ελλάδας οδηγώντας το αυτοκίνητό του για να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν.

Λιονέλ Μέσι: Επιστροφή στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα Facebook Twitter
ΕΡΑ

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου απέστειλε φαξ στην ομάδα του, αιτούμενος να κάνει χρήση του όρου τού συμβολαίου του που του επέτρεπε να φύγει χωρίς καταβολή χρημάτων. Ωστόσο, σύμφωνα με την ομάδα του, υπήρχε ρήτρα για την αποχώρησή του η οποία ανέρχεται στα 700 εκατ. ευρώ.

«Νόμιζα και ήμουν σίγουρος πως ήμουν ελεύθερος να φύγω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός άσσος σε συνέντευξή του στο Goal. «Τώρα, θα παραμείνω στην ομάδα διότι ο πρόεδρος μου είπε πως ο μόνος τρόπος να φύγω είναι να πληρωθεί η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων, κι αυτό είναι αδύνατον», δήλωσε αναφέροντας σε άλλο σημείο της συνέντευξής τού ότι η διοίκηση Μπαρτομέου αποτελεί καταστροφή για τον σύλλογο. 

 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ