Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε (μόλις) στα 75 εκατ. ευρώ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε (μόλις) στα 75 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ASSOCIATED PRESS
0

Την έντονη αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε η επιλογή του TransferMarkt να τον αξιολογήσει με 75 εκατομμύρια ευρώ, σε μία λίστα που έφτιαξε το 2020 με παίκτες που εκπροσωπεί ο Ζόρζε Μέντες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πορτογάλος αποφάσισε τον Μάρτιο του 2020 να μπλοκάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ιστοσελίδα Transfermarkt, κατηγορώντας τους υπεύθυνους του αφιερώματος για προσβολή προς το πρόσωπό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη την εποχή το Transfermarkt δημοσίευσε μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με τους πιο ακριβούς πελάτες του ατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Το ποσό του Κριστιάνο Ρονάλντο ως προς την αξία μεταπώλησης ήταν το δεύτερο υψηλότερο στην εν λόγω λίστα, με τον συμπατριώτη του Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι) να είχε την υψηλότερη κοστολόγηση (100 εκατομμύρια ευρώ).

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε μόλις στα... 75 εκατ. ευρώ! Facebook Twitter

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαφώνησε με την άποψη της δημοφιλούς ιστοσελίδας, με τους υπεύθυνους των social media του Transfermarkt να αναφέρουν τότε σε εκείνο το ποστ πως δεν μπορούν να τον κάνουν tag, καθώς είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό τους «Δεν μπορούμε να κάνουμε tag τον Ρονάλντο γιατί μας μπλόκαρε αφότου είδε την την αγοραστική του αξία», είχαν γράψει σχετικά.

Ένα χρόνο αργότερα, ο συντονιστής της ιστοσελίδας, Κρίστιαν Σβαρτς, αποκάλυψε πως τότε ο Ρονάλντο είχε είχε σε επικοινωνία μαζί τους, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

«Έστειλε πρώτα ένα μήνυμα στα παιδιά που ασχολούνται με τα social media της ιστοσελίδας. Του έδωσαν εξηγήσεις και του είπαν ότι "στα άτομα του δικού σου ηλικιακού γκρουπ, είσαι με διαφορά ο Νο 1"» είπε στην "Athletic" ο  Κρίστιαν Σβαρτς.

«Νομίζω πως η διαφορά ήταν μεταξύ 30 και 50 εκατομμυρίων ευρώ όσον αφορά στον Ρονάλντο και στον επόμενο παίκτη της λίστας. Ακολούθως, μας έστειλε χαμογελαστά εικονίδια και έπειτα μας απέκλεισε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ