Κόμπι Μπράιαντ: Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου του

Κόμπι Μπράιαντ: Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου του Facebook Twitter
Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ (Πηγή φωτό EPA)
0

Η ταφή του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζιάνα, έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Την ίδια ώρα, το FOX έφερε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του θρύλου του μπάσκετ.

Η τελετή για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στην Καλιφόρνια, κοντά στο σπίτι της οικογένειας, στις 7 Φεβρουαρίου. Στο μεταξύ, μια τελετή στη μνήμη των Μπράιαντ, όπως και των άλλων 7 ανθρώπων που σκοτώθηκαν μαζί τους στη συντριβή του ελικοπτέρου, θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου στο Staples Center.

Στο μεταξύ, το FOX έφερε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Σύμφωνα με το έγγραφο, αιτία θανάτου ήταν το τραύμα από αμβλύ αντικείμενο. Ακόμη, αναφέρει ότι ο θάνατός του επήλθε γρήγορα. Τα ίδια αναφέρει και το πιστοποιητικό θανάτου της κόρης του, της 13χρονης Τζιάνα.


«Η Βανέσα και η οικογένεια ήθελαν μια ιδιωτική τελετή για να θρηνήσουν για την απώλειά τους», είπε πηγή του ΕΤ, κάνοντας αναφορά στη σύζυγο του Κόμπι Μπράιαντ. «Η τελετή ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους, καθώς είναι ακόμη δύσκολο για εκείνους να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν δύο όμορφες ψυχές», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τα αίτια του δυστυχήματος. Τα προκαταρκτικά ευρήματα δείχνουν ότι το ελικόπτερο δεν είχε μηχανική βλάβη, κάτι που ενισχύει τη θεωρία ότι ο πιλότος αποπροσανατολίστηκε μέσα στην ομίχλη.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ