Κιλιάν Εμπαπέ: Στρατός και ένοπλη φρουρά για την ασφάλειά του στο Καμερούν

Κιλιάν Εμπαπέ: Δρακόντεια μέτρα για την επίσκεψή του στο Καμερούν-Στρατός και ένοπλη φρουρά Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε στο Καμερούν στο χωριό καταγωγής του πατέρα του, το Djebale, και τα μέτρα ασφάλειας, υπό τον φόβο απαγωγής του, ήταν δρακόντεια.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ όπως φαίνεται και από βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter, είχε συνοδεία στρατού και πάνοπλης φρουράς κατά την επίσκεψή του στο Καμερούν.

Ο Γάλλος αστέρας του ποδοσφαίρου κατά την άφιξή του είπε ότι είναι «τιμή του» που επισκέπτεται το Καμερούν, τη χώρα «καταγωγής» του. «Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο κόσμος του έχει δείξει τόση «αγάπη». Νωρίτερα, οι ποδοσφαιρόφιλοι περιέγραψαν στο BBC τον ενθουσιασμό που ένιωσαν για το ταξίδι.

«Όλοι περιμέναμε τη στιγμή και επιτέλους έφτασε», είπε ένας άνδρας στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα Newsday του BBC.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, που γεννήθηκε στο Παρίσι από πατέρα Καμερουνέζο, συναντήθηκε επίσης με τον πρωθυπουργό της χώρας Joseph Ngute την Παρασκευή και άλλους αξιωματούχους.

Είναι το πρώτο του ταξίδι στο Καμερούν από τότε που ήταν έφηβος.

 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM