ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Κιλιάν Εμπαπέ: Στρατός και ένοπλη φρουρά για την ασφάλειά του στο Καμερούν

Κιλιάν Εμπαπέ: Δρακόντεια μέτρα για την επίσκεψή του στο Καμερούν-Στρατός και ένοπλη φρουρά Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε στο Καμερούν στο χωριό καταγωγής του πατέρα του, το Djebale, και τα μέτρα ασφάλειας, υπό τον φόβο απαγωγής του, ήταν δρακόντεια.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ όπως φαίνεται και από βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter, είχε συνοδεία στρατού και πάνοπλης φρουράς κατά την επίσκεψή του στο Καμερούν.

Ο Γάλλος αστέρας του ποδοσφαίρου κατά την άφιξή του είπε ότι είναι «τιμή του» που επισκέπτεται το Καμερούν, τη χώρα «καταγωγής» του. «Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο κόσμος του έχει δείξει τόση «αγάπη». Νωρίτερα, οι ποδοσφαιρόφιλοι περιέγραψαν στο BBC τον ενθουσιασμό που ένιωσαν για το ταξίδι.

«Όλοι περιμέναμε τη στιγμή και επιτέλους έφτασε», είπε ένας άνδρας στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα Newsday του BBC.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, που γεννήθηκε στο Παρίσι από πατέρα Καμερουνέζο, συναντήθηκε επίσης με τον πρωθυπουργό της χώρας Joseph Ngute την Παρασκευή και άλλους αξιωματούχους.

Είναι το πρώτο του ταξίδι στο Καμερούν από τότε που ήταν έφηβος.

 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ