Η Σάκκαρη αποκλείστηκε στον προημιτελικό του Σινσινάτι - Πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπάρτι

Η Σάκκαρη αποκλείστηκε στον προημιτελικό του Σινσινάτι - Πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπάρτι Facebook Twitter
0

Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Άσλεϊ Μπάρτι (Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης) η Μαρία Σάκκαρη τελικά δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά του Σινσινάτι

Η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε 1-0 της Άσλεϊ Μπάρτι, όμως το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση (5-7, 6-2, 6-0) στα ημιτελικά του Western & Southern Open του Σινσινάτι.

Η Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε μια τεράστια ανατροπή στο πρώτο σετ, καθώς μετά το 2-5 με το οποίο είχε βρεθεί πίσω, πήρε πέντε συνεχόμενα games για το 7-5!

Αυτή η ανατροπή, όμως, δεν ήταν αρκετή για να αποθαρρύνει την Μπάρτι, η οποία και στα τρία σετ έκανε πολύ γρήγορα break και στα δύο τελευταία κατάφερε να κρατήσει.

Το δεύτερο σετ τελείωσε στο 6-2, ενώ στο τρίτο η Σάκκαρη δεν κατάφερε να πάρει κανένα game, με το Νο.1 του ταμπλό να το κατακτά με 6-0.

Με την πορεία της, πάντως, στο Σινσινάτι, η Σάκκαρη θα ανέβει δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα βρεθεί στο Νο.31 την ερχόμενη εβδομάδα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM