Η πρώτη αντίδραση της ΑΕΚ: «Η απόφαση για επ' αόριστον διακοπή μας τσουβαλιάζει»

Η πρώτη αντίδραση της ΑΕΚ: «Η απόφαση για επ' αόριστον διακοπή μας τσουβαλιάζει» Facebook Twitter
0

Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της ΑΕΚ για την απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει επ' αόριστον το πρωτάθλημα μετά τα έκτροπα με τον Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα αναφέρει πως η Ένωση θεωρεί ότι «τσουβαλιάζεται».

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι είναι οι μόνοι με σοβαρή και θεσμική στάση και ότι είναι μάλιστα οι μόνοι που είχαν ζητήσει θεσμικά να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι να τελειώσουν οι δικαστικές υποθέσεις, αλλά τότε είχαν λοιδορηθεί γι' αυτήν την πρόταση.

Σημειώνουν δε πως  η ΑΕΚ ποτέ δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους και ειδικότερα πριν το παιχνίδι της Τούμπας προκειμένου να μην δυναμιτίσει το κλίμα, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αναμένεται πλέον η επίσημη αντίδραση εναντίον της απόφασης για την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Πηγή: gazzetta.gr

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Αθλητισμός / Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Το Συμβούλιο Κρίκετ της Αγγλίας και της Ουαλίας (ECB) αποφάσισε ότι «μόνο οι γυναίκες που το βιολογικό τους φύλο είναι γυναικείο» θα μπορούν να συμμετέχουν στο κρίκετ γυναικών και νεανίδων
LIFO NEWSROOM
Αντετοκούνμπο: «Απαράδεκτο να με βρίζει ο πατέρας του Χάλιμπερτον»

Αθλητισμός / Αντετοκούνμπο: Όταν έρχεσαι από το τίποτα και δουλεύεις όλη σου τη ζωή, είσαι ταπεινός

«Η μητέρα μου όταν πήραμε το πρωτάθλημα, φοβόταν να μπει στο γήπεδο για να με αγκαλιάσει» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας το επεισόδιο με τον πατέρα του Χάλιμπερτον
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ