Η Ελίνα Τζένγκο στις 3 φιναλίστ για τον τίτλο της ανερχόμενης σταρ της Ευρώπης

Η Ελίνα Τζένγκο με τη σημαία Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Η Ελίνα Τζένγκο είναι μία από τις τρεις φιναλίστ για τον τίτλο της ανερχόμενης σταρ του ευρωπαϊκού στίβου για το 2022. 

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού ήταν ανάμεσα στις 10 υποψήφιες και σήμερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις φιναλίστ. «Αντίπαλες» της Τζένγκο για τον τίτλο είναι δύο άλτριες του ύψους. Η Σέρβα Αντζελίνα Τόπιτς, η οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου και η Εσθονή Κάρμεν Μπρους, παγκόσμια πρωταθλήτρια του αγωνίσματος στην κατηγορία U20. 

Στο Μόναχο η Ελίνα Τζένγκο έγινε η νεαρότερη πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού στην ιστορία της διοργάνωσης. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο χάρη στη βολή της στα 65,81 μ.- ξεπερνώντας το ρεκόρ της- λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 20 χρόνια της. 

Η νικήτρια του τίτλου της ανερχόμενης σταρ για το 2022 θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ταλίν στις 22 Οκτωβρίου. Μαζί, θα ανακοινωθούν τα ονόματα του κορυφαίου και της κορυφαίας στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά, τίτλοι που διεκδικούν ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.  

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM