Η Αργεντινή εύχεται Καλά Χριστούγεννα και κάνει Άγιο Βασίλη τον Μέσι: «Gracias Papa Lionel!»

Η Αργεντινή εύχεται Καλά Χριστούγεννα και κάνει Άγιο Βασίλη τον Μέσι: «Gracias Papá Lionel!» Facebook Twitter
0

Η Αργεντινή κυκλοφόρησε μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με ένα μικρό αγόρι να βρίσκει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σημειώνοντας πως «το πιο πολύτιμο δώρο βρίσκεται ήδη σπίτι».

Ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον τελικό του Μουντιάλ, όπου η Αργεντινή ήρθε αντιμέτωπη με την Γαλλία και στέφθηκε τελικά πρωταθλήτρια για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Η εθνική ομάδα επέστρεψε αμέσως μετά στο Μπουένος Άιρες για να παρελάσει παρέα με το τρόπαιο - αν και οι πανηγυρισμοί συγκέντρωσαν εκατομμύρια κόσμου στους δρόμους και πολύ σύντομα διακόπηκαν για λόγους ασφαλείας.

Μετά την ιστορική νίκη της ομάδας, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αποσύρθηκε στο σπίτι του στο Ροζάριο για τα Χριστούγεννα, όπου πριν μερικές ημέρες τον υποδέχθηκε πλήθος οπαδών του.

Ο Μέσι έπαιξε κομβικό ρόλο καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά στο Κατάρ - και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κέρδισε δύο φορές το βραβείο Player of the Tournament.

Και τώρα, με αφορμή την τεράστια ποδοσφαιρική νίκη, η Αργεντινή κυκλοφόρησε ένα εορταστικό βίντεο που δείχνει ένα μικρό αγόρι να ανακαλύπτει το πολυπόθητο τρόπαιο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, με τη λεζάντα να γράφει: «Gracias Papá Lionel! Το πιο πολύτιμο δώρο βρίσκεται ήδη στο σπίτι. Συγχαρητήρια σε όλο τον λαό της Αργεντινής!».

Στην Αργεντινή, ο Άγιος Βασίλης είναι γνωστός ως Papa Noel αλλά για τις ανάγκες της διαφήμισης τροποποιήθηκε προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι, αφού μοιάζει λιγάκι στο άκουσμα. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ