ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Άννα Ντουντουνάκη κατέρριψε τρεις φορές σε μία ημέρα το πανελλήνιο ρεκόρ στην πεταλούδα

Η Άννα Ντουντουνάκη κατέρριψε τρεις φορές σε μία ημέρα το πανελλήνιο ρεκόρ στην πεταλούδα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Καταρρίπτοντας για τρίτη φορά μέσα σε μία ημέρα το πανελλήνιο ρεκόρ, ολοκλήρωσε η κολυμβήτρια Άννα Ντουντουνάκη την προσπάθειά της στα 50 μέτρα πεταλούδα.

Το ρεκόρ καταρρίφθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Γλασκώβη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την έβδομη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με χρόνο 25.51, βελτιώνοντας έτι περισσότερο το 25.60 που είχε κάνει πριν περίπου δύο ώρες, στον ημιτελικό.

Η 24χρονη Χανιώτισσα πήγε στην πόλη της Σκωτίας με ατομικό -και πανελλήνιο- ρεκόρ 26.24 από πέρυσι, και «κατέβασε» το χρόνο της τρεις φορές: 25.92 στον πρωινό προκριματικό, 25.60 στον απογευματινό ημιτελικό και 25.51 στον βραδινό τελικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ