ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Λευτέρης Πετρούνιας: Δεν μπορεί να πιστέψει πως προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το Σάββατο ο Λευτέρης Πετρούνιας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της  Αμβέρσας, με τον ίδιο να εξασφαλίζει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Αν και έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την επιτυχία του και ενώ έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα από το Βέλγιο, ο Λευτέρης Πετρούνιας δυσκολεύεται να πιστέψει τι έχει συμβεί, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram. 

«Ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω πως προκρίθηκα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, όταν προσπαθούσα 2 ολόκληρα χρόνια να πάρω την πρόκριση για το Τόκιο 2020», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωταθλητής στην ανάρτησή του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκεντρώνοντας 15.066 βαθμούς στο αγώνισμα των κρίκων στην Αμβέρσα, πέραν της δεύτερης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με τον ίδιο να δείχνει πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τη μεγάλη του επιτυχία.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ