Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Το συγκλονιστικό αντίο από τον μικρό του γιο

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Το συγκλονιστικό αντίο από τον μικρό του γιο Facebook Twitter
0

O Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο σκορπίζοντας θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό ενώ η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής άφησε πίσω του τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο. Ο εντεκάχρονος γιος του, Χοσέ Ρέγιες Λόπεζ είπε αντίο στον πατέρα του ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα Instagram:

«Είναι η τελευταία μας στιγμή μαζί, μπαμπά... Εκείνη τη μέρα μου είχες δώσει συμβουλές όπως κάνεις πάντα, αλλά σήμερα δεν θα επιστρέψεις να το κάνεις ξανά. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα! Ήμουν και θα είμαι πάντα περήφανος για σένα, μπαμπά. Δεν περνούσαμε όσο χρόνο θέλαμε μαζί, αλλά μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε πόσο αγαπιόμασταν! Ξέρω ότι από τον παράδεισο θα με προσέχεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ, μπαμπά!"

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM