Χήρα πρωταθλητή του σνόουμπορντ έφερε στον κόσμο το παιδί τους, 15 μήνες μετά τον θάνατό του

Χήρα πρωταθλητή του σνόουμπορντ έφερε στον κόσμο το παιδί τους, 15 μήνες μετά τον θάνατό του Facebook Twitter
Το ζευγάρι σε στιγμιότυπο από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2014 (Πηγή φωτό ΑP)
0

Η Ellidy Pullin, χήρα του Αυστραλού πρωταθλητή του σνόουμπορντ Alex «Chumpy» Pullin, γέννησε την κόρη τους, 15 μήνες μετά τον θάνατό του. 

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του σνόουμπορντ και έμπειρος δύτης έχασε τη ζωή του τον Ιούλιο του 2020 ενώ έκανε ψαροντούφεκο στην Αυστραλία, στα 32 του χρόνια. Ήταν ο σημαιοφόρος της χώρας του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2014, που έγιναν στο Σότσι και είχε μετάσχει τρεις φορές στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. 

Η Pullin ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι ήταν έγκυος, γράφοντας στο Instagram ότι η ίδια και ο σύντροφός της «ονειρεύονταν για χρόνια» να αποκτήσουν ένα παιδί. 

«Ο μπαμπάς σου κι εγώ σε ονειρευόμασταν επί χρόνια μικρό μου. Έπειτα από μία σπαραξικάρδια ανατροπή, είναι τιμή μου που τελικά θα υποδεχθώ ένα κομμάτι που φαινομένου που ήταν ο Chumpy πίσω σε αυτό τον κόσμο», είχε γράψει. 

Στο podcast της είχε εξηγήσει ότι το ζευγάρι προσπαθούσε να συλλάβει παιδί πριν από τον θάνατό του. Αλλά αντιμετώπιζαν δυσκολίες, λόγω του χαμηλού αριθμού ωαρίων της. «Θα προσπαθούσαμε για λίγους μήνες και μετά 100% θα στρεφόμασταν στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Αυτό ήταν το πλάνο», ανέφερε. 

Η σύλληψη της Minnie Alex Pullin έγινε με εξωσωματική και ήρθε στον κόσμο στις 25 Οκτωβρίου. «Κάναμε βέβαια διαδικασία ανάκτησης σπερματοζωαρίων, επειδή ο Chump έχασε τη ζωή του. Ο γιατρός επέλεξε με το χέρι το πιο βιώσιμο σπερματοζωάριο, από εκατομμύρια, και το “έριξε” στο ωάριο», περιέγραψε η ίδια. 

Τον Αύγουστο είχε δηλώσει στη Vogue Αυστραλίας ότι η εγκυμοσύνη ήταν γλυκόπικρη. «Από τη μία, με πλημμυρίζει η ευτυχία, αλλά ξέρω ότι ο Chump δεν είναι εδώ για να τη μοιραστεί μαζί μου», είχε πει. «Η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και η μητρότητα πιθανότατα θα δημιουργήσουν δεύτερη απώλεια και νέα χτυπήματα θλίψης με μυριάδες “εύχομαι να ήσουν εδώ” που βαραίνουν οτιδήποτε κάνω», προέβλεπε τότε.  

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM