Γυμναστική: Έσπασαν οι ασύμμετροι ζυγοί ενώ έκανε προπόνηση νεαρή αθλήτρια στον Αγ. Κοσμά

Γυμναστική: Έσπασαν οι ασύμμετροι ζυγοί ενώ έκανε προπόνηση νεαρή αθλήτρια στον Αγ. Κοσμά Facebook Twitter
0

Ένα ατύχημα στο κλειστό της γυμναστικής στον Αγ. Κοσμά, που θα μπορούσε να είχε πολύ σοβαρές συνέπειες, ανέδειξε ο Λευτέρης Πετρούνιας με ανάρτησή του.

 

Την ώρα που έκανε προπόνηση μια νεαρή αθλήτρια, έσπασαν οι ασύμμετροι ζυγοί. «Ευτυχώς το κορίτσι είναι καλά», έγραψε στο Instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης έστρεψε τα βέλη του εναντίον του πρώην προέδρου της ομοσπονδίας του αθλήματος, γράφοντας «Έτσι αφήσατε τη γυμναστική κ. Βασιλειάδη».

 

Γυμναστική: Έσπασαν οι ασύμμετροι ζυγοί ενώ έκανε προπόνηση νεαρή αθλήτρια στον Αγ. Κοσμά Facebook Twitter

 

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά την έξοδο του κοριτσιού από το πρόγραμμα και έτσι η αθλήτρια απέφυγε κάποιο ενδεχόμενο τραυματισμό. Αυτό που έσπασε ήταν η βάση των ασύμμετρων ζυγών.

 

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΓΟ, Θανάσης Βασιλειάδης, μιλώντας στο sport24 δήλωσε ότι το όργανο έχει αντικατασταθεί, αλλά όχι η βάση του.

 

«Είχαμε αλλάξει τις μπάρες πριν από περίπου τρεις μήνες, επειδή είναι το σημείο που διαρκώς φθείρεται», δήλωσε και όταν ρωτήθηκε αν είχε γίνει κάποιος έλεγχος ή συντήρηση στη βάση του οργάνου, απάντησε:

 

«Στη βάση δεν είχαμε κάνει κάτι, ενώ τα σύρματα δεν βγάζουν προβλήματα. Τα όργανα τα βλέπουν οι προπονητές που δουλεύουν καθημερινά σε αυτά και αν έχουν κάποιο πρόβλημα ενημερώνουν την ομοσπονδία. Φυσικά, όταν μάς έλεγαν ότι κάποιο από αυτά έχει υποστεί ζημιά ή φθορά το αλλάζαμε όπως κάναμε με τις μπάρες. Τα όργανα μπήκαν εκεί το 2003. Έκτοτε έχουν αλλάξει, όχι όμως η βάση τους».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM