Γήπεδο ΑΕΚ: Μπήκαν οι υπογραφές για τα 20 εκατομμύρια από την Περιφέρεια Αττικής

Γήπεδο ΑΕΚ: Μπήκαν οι υπογραφές για τα 20 εκατομμύρια από την Περιφέρεια Αττικής Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, μπήκαν την Τρίτη οι υπογραφές για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα, υπεγράφη το πρωί της Τρίτης από την περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, η σχετική σύμβαση για τη β' φάση των εργασιών στην «Αγία Σοφία» και που αφορά στα είκοσι εκατομμύρια ευρώ που πλέον διαθέσιμα για την ολοκλήρωση του έργου.

Από την πλευρά της ΑΕΚ το παρών έδωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Αλεξίου, ο κ. Παπασταμάτης, όπως και οι κ.κ. Ανδριόπουλος, Αναστασόπουλος και Παναγιωτίδης από την Dimand.

Η ΑΕΚ θα λάβει τα 20 εκατ.ευρώ για το γήπεδό της σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόση θα δοθεί μέσα στο 2019 και θα είναι 3 εκατ. ευρώ, η δεύτερη θα καταβληθεί μέσα στο 2020 και θα είναι 10 εκατ. ευρώ, ενώ η τρίτη και τελευταία θα είναι 7 εκατ. ευρώ και θα δοθεί μέσα στο 2021.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM