Εκδόθηκε η άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ - Ξεκινούν οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εκδόθηκε η άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ - Ξεκινούν οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια Facebook Twitter
2

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια άρχισε σήμερα. Όπως ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» και την «Δικέφαλος Κατασκευαστική ΑΕ», η οικοδομική άδεια βρίσκεται ήδη στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ και άμεσα θα αρχίσουν οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Δικέφαλος Κατασκευαστική ΑΕ ανακοινώνουν με επισημότητα και υπερηφάνεια την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Μία μεγάλη, δύσκολη και εξοντωτική προσπάθεια και ένας συνεχής αγώνας υπομονής και ανυπέρβλητης αποφασιστικότητας, μέσα από εμπόδια εξωτερικών και εσωτερικών εχθρών που έμοιαζαν αξεπέραστα, αλλά που δεν ήταν δυνατόν ούτε να μας απογοητεύσουν, ούτε να μας λυγίσουν μπροστά στην ιστορική εντολή που είχαμε να εκπληρώσουμε, ολοκληρώνεται δικαιώνοντας την πίστη όσων από την πρώτη μέρα δούλεψαν για τον μεγάλο αυτό σκοπό.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, που έκαναν, όπως όλοι μας, τεράστια υπομονή μέχρι να φτάσει αυτή η ημέρα ? ορόσημο αναγέννησης, αλλά δεν έχασαν ποτέ την εμπιστοσύνη τους, μπήκαν μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια με όλες τους τις δυνάμεις, δεν παρασύρθηκαν από τις σειρήνες της αμφισβήτησης του καθολικού, δίκαιου και διαχρονικού τους αιτήματος, δεν απάντησαν στις προσβολές και τις προκλήσεις.

Το όνειρο των ΑΕΚτζήδων απανταχού της γης δεν είναι πια όνειρο: αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα! Αρχισε από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη γη των προγόνων μας! Τα δικά μας τείχη θα είναι ψηλά και δεν θα ξαναπέσουν ποτέ!

Έφτασε η ώρα να επιτελέσουμε το χρέος μας απέναντι στους ιδρυτές μας.

Έφτασε η ώρα να δούμε και πάλι την ΑΕΚ εκεί που ανήκει, εκεί που μεγαλούργησε! Στην πόλη, η οποία ιδρύθηκε μαζί μας, μεγάλωσε μαζί μας και την οποία αυτή η ομάδα έκανε γνωστή στα πέρατα της οικουμένης με το αγωνιστικό της μεγαλείο.

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε! Εκεί που κλάψαμε, εκεί που πονέσαμε, εκεί που πανηγυρίσαμε, εκεί που αντικρίσαμε για πρώτη φορά κιτρινόμαυρη φανέλα, εκεί που νιώσαμε το μεγαλείο ενός συλλόγου που αναδείχθηκε μέσα από τις στάχτες της ιστορίας!

Αρχή από το βράδυ της Πέμπτης όταν και θα τελέσουμε Αγιασμό στα ιερά χώματα και αμέσως μετά ξεκινάμε. Ούτε μία μέρα δεν θα πάει χαμένη! Κανείς και τίποτα δεν μπορεί πλέον να μας σταματήσει! Οι πανηγυρισμοί θα καταλαγιάσουν γιατί μας περιμένει πολλή δουλειά.

Όλοι μαζί θα περπατήσουμε το μονοπάτι μέχρι τον τελικό στόχο.

Ολοι μαζί θα διαβούμε τα τείχη της Αγιά Σοφιάς!

Το χιλιοειπωμένο σύνθημα των οπαδών μας αυτά τα πικρά χρόνια της προσμονής και της δεύτερης προσφυγιάς παύει να αποτελεί επιθυμία, ευχή ή προτροπή.

Από σήμερα είναι γεγονός: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!».

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Αθλητισμός / Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που το 1-1 δεν άλλαξε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που η Αγγλία ήταν πιο ψύχραιμη και αποφασιστική στις εκτελέσεις
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ως παιδιοθεν Ολυμπιακος ευχομαι απο καρδιας στους φιλους της ΑΕΚ με το καλο να ειναι συντομα ετοιμο το "σπιτι"τους.Οσοι δεν αντιλαμβανονται οτι το να αναβαθμιζονται οι αναγκαιες τεχνικες προυποθεσεις,οι "υποδομες", για την δημιουργια καλων ομαδων ειναι κατι πολυ θετικο για το ελληνικο ποδοσφαιρο στο συνολο του, ειναι,απλα,"οπαδοι"και τιποτε περισσοτερο.