Γιαννιτσάνης: Έχασε προσωρινά την όραση στο ένα μάτι- Από χτύπημα στο ματς

Γιαννιτσάνης: Έχασε προσωρινά την όραση στο ένα μάτι- Από χτύπημα στο ματς Facebook Twitter
0

Προσωρινά την όραση στο ένα μάτι έχασε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Γιαννιτσάνης, στο χθεσινό ματς της Προοδευτικής με την Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο επιθετικός της Προοδευτικής, στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Καλλιθέα για την 2η αγωνιστική της Super League 2, αποχώρησε αναγκαστικά σε μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον τερματοφύλακα του αντίπαλου συλλόγου.

Ο Νίκος Γιαννιτσάνης αποχώρησε αναγκαστικά από την αναμέτρηση της Προοδευτικής με την Καλλιθέα, καθώς έχασε προσωρινά την όρασή του μετά από άστοχη έξοδο που πραγματοποίησε ο αντίπαλος του τερματοφύλακας της Καλλιθέας.

Δείτε το βίντεο:

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM