Γιαννιτσάνης: Έχασε προσωρινά την όραση στο ένα μάτι- Από χτύπημα στο ματς

Γιαννιτσάνης: Έχασε προσωρινά την όραση στο ένα μάτι- Από χτύπημα στο ματς Facebook Twitter
0

Προσωρινά την όραση στο ένα μάτι έχασε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Γιαννιτσάνης, στο χθεσινό ματς της Προοδευτικής με την Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο επιθετικός της Προοδευτικής, στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Καλλιθέα για την 2η αγωνιστική της Super League 2, αποχώρησε αναγκαστικά σε μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον τερματοφύλακα του αντίπαλου συλλόγου.

Ο Νίκος Γιαννιτσάνης αποχώρησε αναγκαστικά από την αναμέτρηση της Προοδευτικής με την Καλλιθέα, καθώς έχασε προσωρινά την όρασή του μετά από άστοχη έξοδο που πραγματοποίησε ο αντίπαλος του τερματοφύλακας της Καλλιθέας.

Δείτε το βίντεο:

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM