Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Disney ανακοίνωσε και επίσημα την ταινία για τη ζωή του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Disney ανακοίνωσε και επίσημα την ταινία για τη ζωή του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ ανακοίνωσε τη δημιουργία της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η πληροφορία βέβαια ήταν γνωστή αρκετό καιρό, και μάλιστα ο ίδιος ο «Greek Freak» είχε προσχωρήσει σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Η Disney δημιουργεί μια ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειάς μου και αναζητούν ηθοποιούς για να παίξουν εμένα και τον αδελφό μου, Θανάση, όταν ήμασταν παιδιά. Δεν απαιτείται εμπειρία! Βοηθά αν μοιάζετε με τα όμορφα αγόρια που φαίνονται παρακάτω και έχετε κάποια εμπειρία μπάσκετ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ!», είχε γράψει ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος κατέκτησε δύο φορές διαδοχικά, τον τίτλο του MVP στο ΝΒΑ.


Ωστόσο η επισημοποίηση της είδησης είναι γεγονός και εκτιμάται ότι η ταινία για τον Greek Freak θα φτάσει και στην τηλεοπτική οθόνη μέσα στο 2021. 

Η ταινία θα αφορά στα παιδικά χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα, αλλά και την πορεία του μέχρι το NBA.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλμαν από τους «300», ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Ουαλός σεναριογράφος της δραματικής ταινίας, «Rosamund Pike and A Private War», Αράς Αμέλ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM