Γαλλία: Επιστρέφουν οι φίλαθλοι στα στάδια αλλά με περιορισμένο αριθμό

Γαλλία: Επιστρέφουν οι φίλαθλοι στα στάδια αλλά με περιορισμένο αριθμό Facebook Twitter
0

Οι φίλαθλοι στη Γαλλία θα μπορούν από τις 11 Ιουλίου να παρακολουθήσουν από κοντά τις αγαπημένες τους ποδοσφαιρικές ομάδες, μετά την χαλάρωση των περιορισμών για την πανδημία.

Ωστόσο,σύμφωνα με κυβερνητικές δηλώσεις, στα στάδια μπορούν να επιτρέψουν στην αρχή μόνο 5.000 φίλαθλοι, αριθμός που ενδέχεται να να αυξηθεί αργότερα το καλοκαίρι.

«Μια περαιτέρω ανασκόπηση της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα αναμένεται να διενεργηθεί στα μέσα Ιουλίου για να αποφασιστεί εάν είναι δυνατή η χαλάρωση των μέτρων για το δεύτερο μισό του Αυγούστου», δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση σημαίνει ότι οι τελικοί του Γαλλικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και του League Cup θα μπορούσαν να διεξαχθούν με φίλαθλους.

Οι ημερομηνίες και των δύο διοργανώσεων αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Le Parisien αναμένεται να διεξαχθούν στις 24 και 31 Ιουλίου, αντίστοιχα. 

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ligue 1 της Γαλλίας αναβλήθηκε, με τις θέσεις του τελικού πίνακα να καθορίζονται από ένα σύστημα πόντων ανά παιχνίδι.

Πρωταθλήτρια Γαλλίας αναδείχθηκε η Παρί Σεν Ζερμαίν ήδη από τα τέλη Απριλίου.

Με πληροφορίες του BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ